WEBAs maskintvättmedel uppfyller mycket högt ställda hygienkrav i alla temperaturområden och har förmågan att avlägsna fläckar som normalt anses vara mycket svåra att tvätta bort så som t.ex gräs och rödvinsfläckar.
   
I WEBAs maskintvättmedel har man ersatt fosfaten med polycarboxylater och Citrater som grundläggande komplexbildare. Man har dessutom valt att inte använda zeoliter vilket garanterar att det ej bildas keramiska beläggningar i tvättmaskinens utlopp eller på pumparnas impellrar, något som kan befaras med tvättmedel som innehåller zeoliter.

Beläggningar i tvättmaskinen är en utmärkt grogrund för mikroorganismer och bakteriehärdar vilka kan ge upphov till unken och sur doft i tvätten. Zeoliter har även den egenskapen att de sätter sig i textiliernas fibrer samt bidrar till ökad dammbildning i bostäder.
   
En annan värdefull egenskap hos WEBA maskintvättmedel är att det ej Förorsakar klåda på huden, något som verkligen uppskattas av alla de som lider av allergi.
               
WEBAs maskintvätt har ett stort användningsområde, allt från fintvätt, handtvätt, vittvätt till overalltvätt och hästtäcken.
   
WEBAs maskintvättmedel förpackas i hink om 8 kg vilket motsvarar ca 16 liter tvättpulver.

En förpackning räcker upp till ca 228 tvättar.

www.weba.se