En välkonstruerad och högpresterande frontlastare till ett attraktivt pris. Det är några exempel på egenskaper i Quickes helt nya Q200-serie inom det s k utility-segmentet. Målgrupp är de många miljoner traktorägare världen över som har ett lastarbehov utan att för den skull vara storskaliga, professionella lantbrukare.
Det nya Q200-programmet är komplett med 9 modeller för ­traktorer från 40 till 110 hästkrafter.

Q200-lastaren finns till en början tillgänglig på den nord­amerikanska marknaden från och med 15 januari och kommer ­successivt att ­introduceras på marknader världen över under 2011. Utvecklings­arbetet av Q200 har genomförts i samma anda som ­världens ledande premiumlastare, Quicke Dimension. Produktionen av Q200 har ­dessutom beretts plats inom Ålös befintliga produktionsan­läggningar.

www.quicke.nu