Nya PONSSE Buffalo förser dig med en aldrig tidigare upplevd kraft och komfort oavsett om du arbetar med slutavverkning eller gallring. Det ligger år av utvecklingsarbete och feedback från användare bakom den produktivitet och användbarhet som PONSSE Buffalo med 14 tons bärkraft uppvisar: de starka ramarna klarar tung last och är extremt underhållsvänliga. Robusta boggier och hydraulcylinderstyrt midjelås ger tillförlitlighet under krävande förhållanden och ökad komfort vid körning och lastning.

Kraftfull motor och optimerat hydraulsystem kombinerat med effektiva lastkranar gör Buffalo till en extremt produktiv skotare. Den turboladdade sexcylindriga motorn från Mercedes-Benz är effektiv och bränslesnål. Hydraulkomponenterna är av bästa möjliga kvalitet och har placerats på servicevänliga ställen.

Styrsystemet PONSSE OptiControl styr motorns effektuttag och hydrauliken baserat på aktuell belastning. På så sätt tillhandahålls alltid optimal effekt med optimal bränsleförbrukning. Informationssystemet OptiForwarder (tillvalsutrustning) tar hand om positionering, dataöverföring och rapportering samt andra PC-applikationer och gör ditt arbete effektivare än någonsin tidigare.

Tack vare den rymliga hytten, de ergonomiska reglagen och det enkla underhållet tröttas inte Buffalo-föraren under arbetet, vilket leder till ökad produktivitet.

www.ponsse.com