SmartFence, alternativet till nät, blev varmt välkomnat av fårfarmare förra året! Och nu introducerar Gallagher en förbättrad version på marknaden, nu starkare och säkrare.

Gallagher har fortsatt att utveckla detta allt-i-ett system som gör det möjligt att sätta upp ett komplett tillfälligt stängselsystem på bara fem minuter. Trådarna i SmartFence är nu vävda istället för tvinnade, till exempel. Det skapar ett starkare men också ett mer effektivt stängsel och förbättrat flöde.

En av fördelarna med SmartFence är åtstramningen av trådarna. De förstärkta stolparna möjliggör för systemet att absorbera spänning ännu bättre. Detta garanterar ett bra stängsel.

Dessutom är fastsättning av SmartFence i marken betydelsefull ur stabilitetsaspekten. Vi har förstärkt basen som används för att fixera SmartFence i marken så att stabiliteten förbättrats.

SmartFence: smart design och revolutionerande tillverkning. Idealiskt för professionella fårfarmare och hobbyfarmare. SmartFence hittar du hos din Gallagher återförsäljare!

www.gallagher.eu