Kärcher lanserar ett helt nytt tillbehör som hjälper husägaren att rensa både hängrännor och avlopp från proppar och stopp – hängrännerengöringsset från Kärcher.
Alla som har hängrännor och stuprör runt huset vet hur tidsödande och krångligt det kan vara att få bort gamla löv och annat skräp som lätt samlas på hög och bildar proppar och stopp. Kärcher lanserar hängrännerengöraren som kan användas för att rengöra hängrännor samtidigt som den kan användas för att rengöra proppar och stopp i rör och avlopp. Det nya tillbehöret har en teknik som är lika enkel som effektiv:

En skyttel läggs i rännan och ansluts till en 20 m flexibel högtrycksslang. Skytteln riktar två högtrycksstrålar nedåt/bakåt och drar sig framåt utan att skvätta över kanten. En klämma med integrerad matning ser till att högtrycksslangen prydligt följer skytteln i rännan. Samma 20 m långa slang kan även användas vid stopp i rör och avlopp. Slangen drivs in i avloppet med hjälp av fyra bakåtriktade högtrycksmunstycken och löser upp blockeringen. I hängrännerengöringssetet ingår 20 meter flexibel högtrycksslang, fem stycken olika munstycken, en klämma samt en sil som förhindrar stopp i stupröret. Kärchers hängrännerengörare passar alla högtryckstvättar i klasserna K2-K7 och kan köpas i fackhandeln.

Pris i handeln är ca 1.400:- kronor.

www.karcher.se