Med nya Led Lenser H14-R, där R står för laddbar har ett ”Kinder-ägg” skapats av funktioner och ljusprogram. Med den smarta SLT tekniken som står för Smart Light Technology kan du själv välja två energilägen och treljus-program. Proffs, enkel och försvar, där varje program styrs av på/av knappen för dina behov. Med en maxstyrka av 220 lumen och räckvidd på över 210 meter kan du lita på rätt ljus vid rätt tillfälle. Tillbehören som H14-R levereras med gör att pannlampan kan användas som bälteslampa, mobil spot och universalfäste för att fästa på ett räcke eller cykelstyre. Du har givetvis möjlighet att ställa ljushuset i olika lägen och med ett enkelt handgrepp zooma eller sprida ljuset.

Levereras med batterier, laddare, universalhållare och förlängningssladd.
Cirkapris 1799:- kronor.

Specifikationer
Egenskaper: SLT-teknik, patenterat focus system, 4 in 1, laddare för USB och 230V
Effekt: < 220 lumen
Batterier: 4AA NiMH
Brinntid 4,5- 25 timmar
Vikt inkl. batterier: 328 gr

www.swtab.se