Med lanseringen av den helt nya MF 7600- ­serien introducerar Massey Ferguson fyra nya modeller lätta, mångsidiga traktorer med hög effekt. Konstruktionen kombinerar både ­beprövad, prisbelönt teknik med den ­senaste motortekniken med bränslesnåla motorer ­tillsammans med ytterligare uppdatering av ­komfort och kontroll.
MF 7600-serien kan fås med antingen ­Dyna-6 Eco, semipowershift eller Dyna-VT steglös transmission. Samtliga modeller är utrustade med den senaste motortekniken med AGCO SISU POWER E ³-motorer med andra generationens selektiv katalytisk reduktion (SCR). Maxeffekten ligger mellan 185hk till 235hk, där modellerna med Dyna-6 transmissionen även är ­utrustad med Power Management effektförstärkning. En helt ny design på hytten gör att MF 7600 ­erbjuder ­förbättrad sikt och ger mer utrymmen samt bättre komfort. Användarna kan välja mellan tre specifikationsnivåer, med nya möjligheter för att matcha deras enskilda krav. Externt följer MF 7600-serien nu samma moderna och praktiska linjer som MF 8600.

www.AGCOcorp.com, www.masseyferguson.com