Det tysta, effektiva och miljövänliga värmesystemet som ger dig ett behagligare inomhusklimat i hemmet. Den unika Ecodan-tekniken ger maximal värme med minimalt energitillskott. Ecodan Next Generation är utrustat med den steglösa Inverterteknologin, inklusive den nya, egenutvecklade tanken. Denna helt nya styrteknik innebär stora energibesparingar för husägaren eftersom Ecodan Next Generation behöver mindre energi än andra system för att värma upp huset.

Det kompletta systemet är helt utvecklat vid Mitsubishi Electrics egna anläggningar i Japan vilket garanterar högsta kvalitet in i minsta detalj. Ecodan Next Generation finns i flera olika utföranden och storlekar vilket gör att du kan göra det optimala valet för just ditt hus. Innerdelen är inte mer än 1,6 meter hög men är trots detta utrustad med en beredare som rymmer 200 liter vatten. Tack vare att Ecodan Next Generation är liten och kompakt så är den enkel att installera i alla sorters byggnader.

Fakta
Värmekapacitet Split kW: 1,5 – 18 (8 modeller)
Värmekapacitet Package kW: 1,0 – 16 (3 modeller)
Varmvattenvolym (liter): 200
Vikt (tom) (kg) Split: 130
Vikt (tom) (kg) Package: 114
Elpatron (kW): 9
Cirkpump Grundfos: 25/7-180
Mått (mm): B 595 x D 680 x H 1600 + 100
Reshöjd Tank (mm): 1800

www.mitsubishielectric.se