För den som inte gillar att frysa kommer några plagg som hårdtestats i det kärva nordiska klimatet. Produkterna andas nytänkande och är tillverkade i neopren samt polyester som behandlats för att vara  vatten-, vind-, smuts och oljeavvisande. Ett av de mera revolutionerande plaggen är underkläderna som gör att den som hamnar i vattnet flyter. Plaggen är både smidiga, varma och andas. Thermotic Materialet värmer oavsett om det är vått eller torrt vilket är Thermoticprodukternas unika egenskaper. Här presenteras några:
– Sitt- och korsryggsvärmeskydd av Thermotic i neoprenmaterial för många olika fritids- och yrkesverksamheter/aktiviteter med full rörelsefrihet oavsett aktivitet. Varmt i både vått och torrt. Används utanpå eller med fördel innanför alla typer av ytterkläder.

– Sittvärmeskydd för skoter, ATV och cykelsadlar (appliceras direkt på dynan).

– Underkläder som gör att du flyter om du hamnar i vattnet. Plaggen är både smidiga, varma och andas.

Thermotic utvecklar hela tiden nya plagg och funktioner. Läs mera om produkterna på www.thermotic.se eller ring 0911-322 60 för ytterligare information.