Dealy Sweden AB, helägt dotterbolag till Olle Olsson Bolagen AB i Uppsala, förvärvade den 2 januari 2012 den svenska importen av Gianni Ferrari lastmaskiner och grönytemaskiner. Dealy övertar agenturen från Johans Maskin GF AB som innehaft den sedan 17 år.
Gianni Ferrari grundades 1968 och har tillverkning och produktutveckling i Reggiolo som ligger i norra Italien. Produktsortimentet är känt för sina högkvalitativa och innovativa midjestyrda hjullastare och maskiner för grässkötsel. Framförallt för Proffs men även hobbyanvändare.
Ägaren till Johans Maskin GF AB, Leif Johansson, vill varva ner men, kommer under en övergångsperiod, att arbeta kvar och han ser fram emot samarbetet och utvecklingspotentialen som finns för produkterna inom Dealy och Olle Olssonbolagens organisation.

www.dealysweden.se