Mafa i Ängelholm AB har sedan många år tillbaka varit huvudimportör av EuroMilling AS industriprodukter och har från och om med den årskiftet även tagit över agenturen för lantbruksdelen av deras sortiment på den svenska marknaden.

EuroMilling är sedan mer än 25 år tillbaka ett välrenommerat företag med säte i Töllöse på Själland i Danmark där utveckling och tillverkning sker. Företaget har ett gediget kunnande vad gäller bland annat kvarnutrustning, blandare med mera både till Lantbruk som Industri.

Efter många års erfarenhet och forskning kring malning av olika fodermedel har EuroMilling AS tagit fram ett mycket spännande sortiment där  Mafa i Ängelholm AB  med sin erfarenhet och kunskap vill vara med och erbjuda sina svenska kunder framtidens kvarnsortiment även inom området  Lantbruk.
Sortimentet kommer att säljas under Mafas egna varumärke.

www.mafa.se