Kemppi Oys nya serie kompakta MIG/MAG-maskiner sätter en ny innovativ standard för produktdesign och specifikationer. Kempact RA, som är utformad för en modern svetsverkstad, uttrycker stilkänsla och ändamålsenlig design genom hög tillverkningskvalitet och funktionella användarfördelar som gör svetsarbetet produktivt, noggrant och effektivt.

Kempact RA bygger på Kemppis senaste plattform för strömkällor vilket säkerställer optimal svetsprestanda och enastående elkostnadseffektivitet. I de elva olika modellerna ingår strömkällor på 180A, 250A och 320A, innefattande val av reguljärt (R) eller adaptivt (A) styrgränssnitt, som uppfyller de omfattande behoven i metallverkstäder. I leveransspecifikationen ingår svetspistol och återledare.

Den nya tekniken innebär 10 procent lägre energikostnader jämfört med konventionella stegomkopplade strömkällor, Brights™- belysning som förenklar trådinmatning vid dålig belysning, WireLine™-service som ger larmsignal om rutinmässigt underhåll av trådmatningssystemet samt inbyggd GasMate™-chassidesign, vilket gör det lättare och säkrare att hantera gasflaskor och flytta maskinen. Vilken modell du än väljer garanterar Kempact RA att du får ut det mesta av varje svetsuppdrag.

www.kemppi.com