Snickers Workwear breddar sortimentet och lanserar robusta verktygsväskor med ergonomisk design som gör det lätt att hålla reda på sina verktyg. Efter flera års produktutveckling prisas designen på världens största designtävling ”red dot design awards”.
I sortimentet finns också en praktisk ryggsäck i snygg design. Kai-Mikael Lukkonen, arbetsledare på FO Peterson, är en av dem som har testat verktygsryggsäcken och han upplever att den underlättar och effektiviserar hans arbete.
– Den är skön att bära och väldigt funktionell. Jag får plats med alla verktyg, samtidigt som jag har händerna fria till att bära stativ och stegar. Nu är jag alltid fullt utrustad och riskerar inte att glömma något, säger han.
Väskorna är ergonomiskt utformade för bästa rörelsefrihet och bärkomfort. Väskorna är också utrustade med smarta fickor som håller verktygen på plats. Botten är tillverkad i en tålig plast som inte lämnar några märken mot underlaget.
Verktygsväskan finns i 15 liter och 30 liter, verktygsryggsäcken i 19 liter och 25 liter.

www.hultaforsgroup.se