Säkerhet är lönsamt. Med en stadig stege som inte riskerar att välta blir jobbet gjort både säkrare och fortare. Med WIBE Ladders nya säkerhetsben får du ökad säkerhet i varje steg. Det går dessutom snabbt att nivåjustera och säkra stegen på ojämn mark. De monteras utan borrning på WIBE Ladders klätterstegar i aluminium upp till 7,5 meter, och låses enkelt i in- eller utfällt läge med ett vred. Vid transport låses de längs med stegsidan och tar minimalt med plats. Säkerhetsbenen ökar stegens bredd med 400 millimeter på var sida och medger säker uppställning även vid nivåskillnader. Det finns en justerbarhet på 0-300 millimeter i höjdled. Förutom justerbarhet i höjdled ger säkerhetsbenen ökad säkerhet dels i sidled, men också ett extra skydd för att stegen står säkert även i arbetsriktningen och motverkar att stegen glider vid användning.

www.hultaforsgroup.se