GoodnessDirect, som är Storbritanniens ledande onlinebutik för glutenfritt och hälsokost, säljer nu 16 olika gluten- och mjölkfria produkter från Fria, bland annat det skivade formbrödet Grova som tidigare i år vann det prestigefyllda förstapriset i brödkategorin i Free From Food Awards i Storbritannien.
– Vi gläder oss åt samarbetet med GoodnessDirect, säger Anders Nilback som är Marknads- och Exportchef på Fria. GoodnessDirect har ett gott rykte och säljer bara det bästa inom glutenfria matvaror.
Adrian Stratham-Lee, som är ansvarig inköpare på GoodnessDirect, säger:
– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder Frias produkter. De som har celiaki och glutenintolerans har ofta fått genomlida att äta bröd som inte smakar gott, och därför känner vi att med Fria kan vi erbjuda produkter som alla tycker om.
Tidigare i år vann det skivade formbrödet Grova förstapriset i brödkategorin i prestigefyllda Free From Food Awards. Grov minibaguette fick utmärkelsen Highly Commended och Kladdkakan fick utmärkelsen Commended.
– Vi  ställde ut på mässan Allergy & Free From Show på Olympia i London förra året och i år och de reaktioner vi fick från konsumenterna var otroligt bra, säger Nilback. De säger att våra bröd, bullar, muffins och Kladdkaka är de godaste glutenfria produkterna de någonsin smakat.

www.fria.se