© GIANTS Software GmbH

© GIANTS Software GmbH

Har du alltid drömt om att bli bonde, eller har du kanske växt ur FarmVille? Då kanske Farming Simulator 2013 kan vara något för dig. Det handlar alltså om ett spel som finns för Mac, pc, iOS, Android och Nintendo 3DS, där du ska driva ett riktigt jordbruk.

Du sår, gödslar, skördar och säljer. Du köper in traktorer och redskap från bland andra Deutz-Fahr, Krone, Kempe och Lemken, så du förstår kanske att spelet är utvecklat i Tyskland.

Det har dock toppat nedladdningslistan för spel på Appstore i bland annat Tyskland, Belgien och Irland, och överlag fått mycket goda recensioner från användare. Spelet kostar från 15:- till mobila enheter upp till några hundringar för de lite mer avancerade modellerna för datorer.

Vill du veta mer går du in på www.farming-simulator.com