Ny norsk släpvagn, snart på den svenska marknaden.

Ny norsk släpvagn, snart på den svenska marknaden.

Släpvagnstillverkarna har haft det tufft de senaste åren, och vi har sett flera märken bli uppköpta eller gå i graven. Men nu satsar det nya norska märket Lobster Trailer på att leverera smarta, snygga och prisvärda släpvagnar. Förutom flera tunga investerarprofiler, som till exempel Gerhard Heiberg och Jens P Heyerdal, har grundaren och upphovsmannen Per A. Ødegård använt sig av den internationellt kända industridesignern Halvor Thorsen för formgivningen av den nya släpvagnen. Den kan exempelvis fås med en kåpa som har rails, så du kan montera exempelvis en takbox och den är godkänd för 140 km/t.
När lanseringen kommer att ske i Sverige är ännu inte klart, men vi antar att det inte är långt borta eftersom hemsidan är uppe och på svenska. För mer info kan du surfa in på hemsidan.