Prenumerera

Allting har sina fördelar. Känslan av att kunna sjunka ner i sin favoritfåtölj med en papperstidning är oftast oslagbar, eller möjligheten att lägga den på vardagsrumsbordet, på fikabordet eller receptionsdisken. Eller möjligheten att ge den ett tredje liv på ett utedass i sommarstugan.

Bara för att vi hänger med i den digitala utvecklingen betyder inte det att vi slutat gilla papperstidningar, eller trycka dem. Om du, som vi, gillar att bläddra ”på riktigt” föreslår vi att du löser en prenumeration på din favorittidning, då kan du vara säker på att regelbundet få en ny tidning att läsa och uppleva.

Om du dina arbetsdagar aldrig ser likadana ut eller om din fritid alltid är full av saker att göra, ja då är chansen stor att du antingen jobbar inom lantbruk eller bor på gård. Allt Om Gården är en tidning för dig som bor och trivs på landet, med allt vad det innebär. Idag handlar det ofta om ett aktivt val, där man lär sig hitta lösningar på ”problem” som inte finns i stan. Och vi vill hjälpa till att presentera lösningarna som gör livet enklare och ännu trivsammare. Vi vill också inspirera, underhålla och beskriva det här livet, som vi och du ändå valt. Känns detta som en bra beskrivning av dig? Då tycker vi att du ska prenumerera på Allt Om Gården!

Prenumerationsärenden:
pren@svenskamedia.se
Tel: 0651-69 90 90
Telefontider: måndag-fredag 8-10

Börja prenumerera nu:

Fält markerad med * är fält du måste fylla i

© 2018 Svenska Media Docu AB - A DOCUnordic Company     Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal | Tel 0651-150 50 | Fax 0651-133 33 | www.svenskamedia.se | post@svenskamedia.se