ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Appmoskruven

– Ska återupprätta begreppet svensk kvalitet.
Det säger Peter Fjordman, vd för Appro och expert på säkra sammanfogningar med fästelement, inom branscher med extrema krav på säkerhet, och fortsätter:
– Varvs- och energikriserna på 1970-talet gjorde att tillverkningen av fästelement flyttade utomlands. Kraven på låga kostnader inom industrin idag, har skapat utrymme för billiga, importerade fästelement av varierande kvalitet. AppMo är vårt och Momentos svar på de ökade haveririsker och totalkostnader som blivit följden av detta. Tillsammans med Torbjörn Palmberg, vd på Momento som är världsledande på tillverkning av krafthylsor, har Peter Fjordman under en längre tid fört en diskussion om svårigheterna för svenska företag att ha full koll på kvaliteten, när produktionen sker utomlands. Den diskussionen har nu gått från ord till handling i och med lanseringen av AppMo. www.appmo.se