Appmoskruven

– Ska återupprätta begreppet svensk kvalitet.
Det säger Peter Fjordman, vd för Appro och expert på säkra sammanfogningar med fästelement, inom branscher med extrema krav på säkerhet, och fortsätter:
– Varvs- och energikriserna på 1970-talet gjorde att tillverkningen av fästelement flyttade utomlands. Kraven på låga kostnader inom industrin idag, har skapat utrymme för billiga, importerade fästelement av varierande kvalitet. AppMo är vårt och Momentos svar på de ökade haveririsker och totalkostnader som blivit följden av detta. Tillsammans med Torbjörn Palmberg, vd på Momento som är världsledande på tillverkning av krafthylsor, har Peter Fjordman under en längre tid fört en diskussion om svårigheterna för svenska företag att ha full koll på kvaliteten, när produktionen sker utomlands. Den diskussionen har nu gått från ord till handling i och med lanseringen av AppMo. www.appmo.se

Läs också

Rullande ryggsäck

  När verktygsföretaget Expert lanserade sin ”Softbag” fick den mycket uppmärksamhet i media. Tanken med en mjuk verktygsväska som...

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar