ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Powerflex

Finsnittade balar 0,8 – 1,8m.

Sipma Power-Flex är en ny rundbalspress med flexkammare för variabel balstorlek. Pressen är utrustad med ett 11-knivars snittaggregat och två meters pick-up. Placeringen av nätlindningen skyddar från yttre störningar. Den låga placeringen underlättar byte av nätrullar.
Pressen levereras med följande utrustning: Styrbox, bred pick-up, centralsmörjning, bromsar, hjul 500/50×17, balkick och vidvinkel-axel.

Ca pris: 254.000:-

Pressen importeras av Möre Maskiner AB i Kalmar.  www.moremaskiner.se

Taggar: ,