ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Optimal vägunderhållsprogram

Hjälpmedel för bistra vintrar!

OPTIMAL maskiner för vägunderhåll Framgångarna kan härledas till modern produktutveckling och genomtänkt konstuktion samt kvalitet i alla lägen som HARDOX®-stål, pulverlackering m.m. Huvuddelen av det tekniska utvecklingsarbetet sker hos Trejon, medan tillverkning, montering och kvalitetskontroll sker vid vår fabrik i Tabiveri, Estland.

Optimalprogrammet används idag bl.a. inom försvaret, luftfartsverket, entreprenad- och fastighetsbranchen m.m i hela Skandinavien och Europa. I Optimalserien ingår kedjeröjare, sandspridare, snöslungor, snöfräsar, skopor och vikplogar. Allt för effektivt vägunderhåll!

Taggar: