Optimal vägunderhållsprogram

Hjälpmedel för bistra vintrar!

OPTIMAL maskiner för vägunderhåll Framgångarna kan härledas till modern produktutveckling och genomtänkt konstuktion samt kvalitet i alla lägen som HARDOX®-stål, pulverlackering m.m. Huvuddelen av det tekniska utvecklingsarbetet sker hos Trejon, medan tillverkning, montering och kvalitetskontroll sker vid vår fabrik i Tabiveri, Estland.

Optimalprogrammet används idag bl.a. inom försvaret, luftfartsverket, entreprenad- och fastighetsbranchen m.m i hela Skandinavien och Europa. I Optimalserien ingår kedjeröjare, sandspridare, snöslungor, snöfräsar, skopor och vikplogar. Allt för effektivt vägunderhåll!

Läs också

Långtest: Kioti Mechron 2200

Långtest: Kioti Mechron 2200

Kioti Mechron har tre väldigt intressanta egenskaper, dels är det en diesel, dels har den hydrauluttag, dels ett bra...

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar