ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

MAGELLAN LANSERAR NÄSTA GENERATION AV OUTDOOR-GPS:ER: eXplorist-serien

Magellans nya modeller eXplorist 510, 610 och 710 låter äventyrare navigera till destinationer över hela världen, få möjligheten att ta foton längs vägen och spara dem till besökta koordinater för att sedan dela med sig av sina erfarenheter via internet när de återvänder hem. Den nya serien, som premiärvisades den 10-13 mars på Vildmarksmässan i Älvsjö, Stockholm, kombinerar högkänslig GPS-mottagning, ett intuitivt användargränssnitt, tydliga kartor och exakt navigering. Alla tre eXplorist-modellerna kommer förprogrammerade med den mest detaljerade världskartan i branschen,  Magellans World Edition. Den innehåller ett komplett vägnät för Västeuropa, USA, Kanada och Australien samt med detaljer såsom städer, landsbygder, vatten och skuggade höjdkonturer.

http://www.geocaching.com/

Taggar: ,