MAGELLAN LANSERAR NÄSTA GENERATION AV OUTDOOR-GPS:ER: eXplorist-serien

Magellans nya modeller eXplorist 510, 610 och 710 låter äventyrare navigera till destinationer över hela världen, få möjligheten att ta foton längs vägen och spara dem till besökta koordinater för att sedan dela med sig av sina erfarenheter via internet när de återvänder hem. Den nya serien, som premiärvisades den 10-13 mars på Vildmarksmässan i Älvsjö, Stockholm, kombinerar högkänslig GPS-mottagning, ett intuitivt användargränssnitt, tydliga kartor och exakt navigering. Alla tre eXplorist-modellerna kommer förprogrammerade med den mest detaljerade världskartan i branschen,  Magellans World Edition. Den innehåller ett komplett vägnät för Västeuropa, USA, Kanada och Australien samt med detaljer såsom städer, landsbygder, vatten och skuggade höjdkonturer.

http://www.geocaching.com/

Läs också

Harmoni för alla inblandade

Harmoni för alla inblandade

Arbete på ranchen i kombination med lugnet och harmonin från fjällen. Det är Trumvallens Fjällridnings affärsidé.

Att se helheten

Att se helheten

Att behandla en häst är egentligen inte annorlunda än att behandla en människa. Man kan försöka ta bort symptom...

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar