ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Findus först med klimatcertifierade grönsaker från Svenskt Sigill

Nu är den här! Findus har klimatcertiferat sin djupfrysta spenat och du hittar den redan i frysdisken hos välsorterade livsmedelsbutiker. I det djupfrysta sortimentet från findus finns ännu fler produkter som är Svenskt Sigill-märkta. Redan nu finns Tretton av Findus produkter med märket Svenskt Sigill. Det är bland annat ärter, morötter, spenat, grönkål, gräslök, dill och persilja. Av dessaärsjuprodukterävenklimatcertifierade.

www.svensktsigill.se

Taggar: