Brago Bongårdskex

Nu lanseras det lekfulla och lärande barnkexet, Brago Bondgårdskex. På Bragos interaktiva bondgård kan barnen mjölka kor, plocka äpplen och köra traktor. De lär sig hur djuren låter genom att peka på dem. Allt med hjälp av en gratis app i iPhone/iPad. Brago Bondgårdskex är ett nytt barnkex med frisk hallonsmak. De lekfulla kexen är formade som djurfigurer och på varje paket finns ett pedagogiskt pyssel som ger barnen sysselsättning. Dessutom finns en interaktiv bondgård i form av en app för de allra yngsta. Barnen kan både mjölka korna på morgonen och höra hur tuppen gal, eller bara se grisen skutta omkring och ”nöffa”.

Läs också

Antalet KRAV-märkta kor ökar

Antalet KRAV-märkta kor ökar

Fler ekologiskt hållbara kor, tjurar, kvigor och kalvar innebär ett viktigt bidrag för att upprätthålla den biologiska mångfalden.

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar