ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Brago Bongårdskex

Nu lanseras det lekfulla och lärande barnkexet, Brago Bondgårdskex. På Bragos interaktiva bondgård kan barnen mjölka kor, plocka äpplen och köra traktor. De lär sig hur djuren låter genom att peka på dem. Allt med hjälp av en gratis app i iPhone/iPad. Brago Bondgårdskex är ett nytt barnkex med frisk hallonsmak. De lekfulla kexen är formade som djurfigurer och på varje paket finns ett pedagogiskt pyssel som ger barnen sysselsättning. Dessutom finns en interaktiv bondgård i form av en app för de allra yngsta. Barnen kan både mjölka korna på morgonen och höra hur tuppen gal, eller bara se grisen skutta omkring och ”nöffa”.