ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

RF-Systems klyvande nyhet som underlättar på MaskinExpo

På MaskinExpo, Nordens största maskinmässa, lanserar RF-System AB sin senaste klyvande produkt, KLY – Klyvskruv. Den är framtagen för att fylla det behov på marknaden som funnits. Klyvskruven används vid smidig klyvning av träd. Klyvskruven fästs i en motor och modeller av motorer för denna funktion finns givetvis i RF-System AB:s produktsortiment. Nedersta biten på spetsen av klyvskruven är utbytbar, på så sätt förlängs livstiden på produkten.

Klyvskruven är precis som RF-System AB:s andra produkter svensktillverkad, noga testad och CE-märkt. RF-System AB i Vinslöv har till i år tagit fram produkter som ska göra produktsortimentet ännu lite mer fullständigt. RF-System AB säljer och hyr ut produkter för verksamhet inom entreprenadbranschen.

www.rf-system.se