ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Praktisk stängselöppnare

En ny innovation är stängselöppnaren från Lantbutiken.se. Stängselöppnaren öppnar och stänger stängsel automatiskt. Bonden behöver inte gå ut och in ur traktorn vid passage till exempel mellan inhägnader/åkrar etcetera. Bra för bondens säkerhet om exempelvis tjurar är i närheten då stängsel ska öppnas och stängas. Stängselöppnaren sparar massor med tid och kan användas året runt. Se filmer på Lantbutiken.se för att se användandet i praktiken. Passa även på att se livefilm från en ladugård i Gislaved, dygnet runt!

www.lantbutiken.se

Taggar: ,