ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Vårens Nyhet för ”overalltjejer”

Overaller i kvinnostorlekar borde vara en självklarhet inom lantbruket. Men det är det inte. Sonia Altbäck är kvinnan bakom företaget Altico, som låtit sy upp egendesignade overaller och snickarbyxor i Litauen speciellt för kvinnor. Alla kläderna är i damstorlek för kvinnor i den gröna sektorn och även inom andra hantverksyrken.

Sonia Altbäck tycker det är på tiden att även kvinnor kan klä sig i välsittande arbetskläder.

I maj lanseras därför det senaste tillskottet i kollektionen med Alticos hängselbyxa med många praktiska detaljer.

www.altico.se