ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Arbesko tar nya lätta metallfria steg

Det metallfria sortimentet är framtaget för att underlätta arbetsdagen för dem som passerar igenom metalldetektorer på flygplatser, kärnkraftverk eller i andra säkerhetsmiljöer. Skorna passar även utmärkt i arbetsmiljöer som är känsliga för magnetism – och självklart för alla andra som bara gillar känslan av metallfritt. Arbesko har en lång erfarenhet av tillverkning av skydds- och yrkesskor och deras produkter står alltid för hög kvalitet och komfort. Dessutom står alltid ergonomin i centrum. Arbesko har ett långsiktigt fokus på att fötterna påverkar hur hela kroppen mår, både på och vid sidan av jobbet.
– Rätt skor på jobbet är självklart viktigt för att prestera under arbetsdagen. Lika viktigt är det också är skorna ger det stöd och den komfort man behöver för att ha energi över till annat, efter arbetsdagens slut, säger Emelie Paulsson, informationschef, Arbesko.

Skonyheterna i det metallfria sortimentet är designade i fem tuffa modeller och domineras av färgen svart. Modellerna heter 392, 242, 215, 210 och 203. Alla är utrustade med Energy Gel Duo® för optimal stötdämpning i både klacken och ”trampet”. Alla modeller utom 203 har spiktrampskydd. Skorna är testade och godkända enligt rådande Europeiska standarder.

www.arbesko.se