ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Batteribolaget byter ägare efter 50 år.

Martin Alerstam via sitt bolag Jigma AB har köpt Batteribolaget Curt Nilsson i Malmö AB.

 Batteribolaget är ett av Sveriges äldsta batteriföretag som startades 1961 av Curt Nilsson och drevs vidare i andra generationen av Leif Nilsson. Batteribolaget är välkänt i hela Sverige för sin produktion av veteranbatterier i bakelit samt sitt långa förhållande till Varta.

Företaget började som grossist för Boliden som sedan blev NOAK och nu är Varta.

Företaget kommer ingå i samma grupp som Inac Batterier, Batteriservice i Leksand, Mat i Veckan samt Alerstam Fastigheter.

I och med Inac’s nära samarbete med Danbrit Akkumolator i Danmark kommer Batteribolaget bli Danbrits representant på Svenska marknaden.

Målet under 2011/2012 är att bygga upp ett antal oberoende Batteridepåer runt om i Sverige samt etablera sig i ytterligare i  två städer med egna filialer. Dessa filialer kommer också att tillföra Batteribolaget en ny marknad genom sitt kunnande i svetsning av olika typer av batteripack.

Batteribolaget har under våren etablerat sig med stor framgång i segmentet stationära batterier och levererat ett antal större anläggningar i södra Sverige.
www.batteridepa.se

Taggar: ,