ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Oljeavskiljare godkända klass 1 enl EN 858-1

Nu säljer Alvestadtanken AB Oljeavskiljare godkända klass 1 enl EN 858-1. Finns med kapacitet från 3 liter per sekund  upp till 130 liter per sekund.
Oljeavskiljarna är Utrustade med oljenivålarm Inklusive slam- och sandlagringsvolym.

Läs mera på Älvestadstankens hemsida.
www.alvestadstanken.se

Taggar: