ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

BRUKS flishugg på Volvo FH16

Bruks AB har sedan 2008 levererat ett 20-tal Scania lastbilar med integrerat flis-huggspaket. Nu har den första Volvon rullat ut från fabriken utanför Bollnäs. Under januari byggdes och levererades den första Volvon med en BRUKS 805.2 PTC flishugg i BRUKS regi. Det är en Volvo FH16 tridem med en 600 hk motor, utrustad med högtippande balja och Z-kran.

Prototypen innehåller ett antal förbättringar bl.a. en ny upphängning av huggen och en integrerad lösning för remspänningen.
Det nya ekipaget har mottagits med stort intresse av flisentreprenörer. BRUKS räknar med att kunna bygga Volvo huggbilar seriemässigt från 1 september i år.

www.bruks.com

Taggar: