ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Slätvält för trädgården

Hörby Bruk har nu en helt ny slätvält i sitt sortiment. Slätvält 500 hjälper dig att trumla gräsmattan eller att packa underlaget före plattläggningen. Den är påfyllningsbar med vatten eller sand. Du anpassar själv till den vikt som krävs. Slätvälten har ett gummerat handtag för ökad bekvämlighet.
www.horbybruk.se

Taggar: