ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Verktygsväskor för den mobila hantverkaren

Snickers Workwear breddar sortimentet och lanserar robusta verktygsväskor med ergonomisk design som gör det lätt att hålla reda på sina verktyg. Efter flera års produktutveckling prisas designen på världens största designtävling ”red dot design awards”.
I sortimentet finns också en praktisk ryggsäck i snygg design. Kai-Mikael Lukkonen, arbetsledare på FO Peterson, är en av dem som har testat verktygsryggsäcken och han upplever att den underlättar och effektiviserar hans arbete.
– Den är skön att bära och väldigt funktionell. Jag får plats med alla verktyg, samtidigt som jag har händerna fria till att bära stativ och stegar. Nu är jag alltid fullt utrustad och riskerar inte att glömma något, säger han.
Väskorna är ergonomiskt utformade för bästa rörelsefrihet och bärkomfort. Väskorna är också utrustade med smarta fickor som håller verktygen på plats. Botten är tillverkad i en tålig plast som inte lämnar några märken mot underlaget.
Verktygsväskan finns i 15 liter och 30 liter, verktygsryggsäcken i 19 liter och 25 liter.

www.hultaforsgroup.se