ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Två ögon ser bättre än ett

Den laddbara X7-R lampan från Led Lenser är fylld av nyheter. Den är utrustad med XLT teknologi, vilket innebär två linser med ett sammansatt ljusflöde. Med möjlighet att fokusera ljuset till en helt rund ljusbild eller till en bred ljusstråle för starkt sken på avstånd. Du låser med ett enkelt handgrepp ljushuset på den fokusering du önskar. Den har SLT-teknologi med två energilägen, tre ljusprogram och åtta ljusfunktioner. Laddning med magnetswitch för USB eller 230V. Väggfäste är inkluderat.

swtab.se

Taggar: