ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ökad säkerhet med WIBE Ladders

Säkerhet är lönsamt. Med en stadig stege som inte riskerar att välta blir jobbet gjort både säkrare och fortare. Med WIBE Ladders nya säkerhetsben får du ökad säkerhet i varje steg. Det går dessutom snabbt att nivåjustera och säkra stegen på ojämn mark. De monteras utan borrning på WIBE Ladders klätterstegar i aluminium upp till 7,5 meter, och låses enkelt i in- eller utfällt läge med ett vred. Vid transport låses de längs med stegsidan och tar minimalt med plats. Säkerhetsbenen ökar stegens bredd med 400 millimeter på var sida och medger säker uppställning även vid nivåskillnader. Det finns en justerbarhet på 0-300 millimeter i höjdled. Förutom justerbarhet i höjdled ger säkerhetsbenen ökad säkerhet dels i sidled, men också ett extra skydd för att stegen står säkert även i arbetsriktningen och motverkar att stegen glider vid användning.

www.hultaforsgroup.se

Taggar: ,