ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Kranar från Almeco

Almeco har under de senaste åren intagit tätpositionen som påbyggare av småkranar på 4wd pickuper, dessa bilar används främst inom pumpservice, gruvdriftservice, och entreprenadservice.

Kranarna som används är främst från Itaienska Fassi som har ett brett sortiment och god kvalitet.

För mer info se www.almeco.se

Taggar: