ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Varumärket Stålex tillbaka

År 1952 började Arbesko förse svenska arbetare med skyddskor. Här och då föddes varumärket Stålex. Behovet var enormt och med tiden blev Stålex ­synonymt med arbetsskor. Varumärket Stålex har fått stå tillbaka under åren men Arbesko tycker nu att det är dags att introducera en ny generation ­Stålex, designade för en ny generation arbetare.
Arbesko har lagt fokus på design och attityd i sin nya serie till streetsmarta arbetare för såväl jobb som fritid. Det första sortimentet består av fyra tuffa sneaker- och streetmodeller; Hot Pink, Carmine Red, Pale Blue och Ghost White.

www.stalex.se

Taggar: