ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Säg hej till Yollibox Frozen Yoghurt

I slutet av augusti månad lanserades svenska Yollibox Frozen Yoghurt – ett fräscht alternativ till traditionell glass, förpackat i en 600 milliliter take home-box. Nytorget Urban Deli i Stockholm blir först ut med att erbjuda nyheten.
Yollibox är en frozen yoghurt i premiumsegmentet, tillverkad endast på naturliga ingredienser och med en yoghurthalt på över 70 procent. Yollibox Frozen Yoghurt har även låg fetthalt och innehåller probiotika – goda yoghurtbakterier. Inledningsvis kommer Yollibox att finnas i smakerna naturell, mango och jordgubb.

www.yollibox.com

Taggar: ,