ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

BRUKS lanserar ny huggbil

BRUKS AB lanserar en ny huggbilslösning tilltänkt för våra exportmarknader. Den första huggbilen som levereras i maj 2012 är monterad på en Volvo 540 och är såld av Sawcenter OY i Finland.
Huggbilen har en 805.2 flishugg som drivs via kardan på lastbilen. Den kommer att kunna köpas med ett urval av kranar med kranhytt på stolpen, bl.a. V-kran och Epsilon.
Nya tekniska lösningar har införts på 805 PT för att möta kundönskemål, bland annat variabel flisaccelerator och en ny typ av flisskärm för att justera flisstrålen.
Konceptet kommer att byggas på Scania och Volvo lastbilar.

www.bruks.com

Taggar: