ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Fräscht i garaget

Kraftiga, snygga plattor som tål de tuffaste garagemiljöerna. Garagegolvet från Verktygsboden klickas ihop enkelt och ger ett nytt utseende på bara ett par timmar. Golvet kan läggas direkt på alla tänkbara underlag och fungerar även bra att lägga på golv som inte är helt släta. Finns i färgerna svart, vitt, rött och grått.

www.verktygsboden.se

Taggar: ,