ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Torra stövlar med Mistral

Mistral stöveltork är tillverkad i mycket hög kvalitet och avsedd för professionell användning. Stövlar, kängor, skor eller handskar torkas skonsamt genom att handtagen värms upp. En fläkt ventilerar samtidigt skorna med luft som strömmar ur munstycket. Önskad torktid ställs enkelt in genom timern. För användning inom livsmedelsindustrin, kan panelerna förses med en UV-enhet som desinficerar insidan av stövlarna. Som tillval finns ett dropptråg i rostfritt stål där till exempelvis snö som lossnar från sulorna samlas upp. Torktiden är cirka 2-4 timmar vid en rumstemperatur på plus 20 grader. Skor i olika material som gummi, läder eller GoreTex kan torkas utan risk för att skada materialet. Enheterna kan också användas till slalompjäxor, skridskor eller rollerblades.

www.gentus.se