ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Trejons Maskinkatalog 2013 ute nu

Trejon släpper nu sin maskinkatalog för 2013. Katalogen innehåller flera produktnyheter samt en uppdaterad layout. Nya maskiner som dykt upp i årets maskinkatalog är Dieci teleskoplastare samt Flexitrac kompakttraktorer. Dessutom finns Pichon fastgödselspridare som ett alternativ till proffsserien från Tebbe. De populära vedmaskinerna från woodMAX Hakki Pilke har fått en ny familjemedlem i modell Easy 38 samt att alla maskiner genomgått stora uppdateringar. Flera av de övriga maskinerna har också genomgått uppdateringar, modellserier har utökats etc.
Maskinkatalog 2013 delas ut med Posten till alla lantbruk i Sverige. Den finns också att hämta hos lokala Trejon Center runt om i landet. Maskinkatalogen finns även att läsa på trejons hemsida.

www.trejon.se

Taggar: