Fiskars SmartFit – sekatör för alla händer

Enkel justering för rätt skäröppning. Foto: fiskars.

Enkel justering för rätt skäröppning. Foto: fiskars.

Fiskars SmartFit är en s­ekatör som ligger bra i handen och enkelt går att justera efter grenstorlek.

Fiskars Garden kommer nu med en ny, stilrent designad sekatör med naturliga former som fokuserar på praktisk och enkel användning. Nya SmartFit-sekatören med sidoskär passar alla händer och har smart, justerbar klippkapacitet vilket gör den till ett mångsidigt redskap i trädgården.
Sekatören kan enkelt justeras med den orange ställskruven. Skäröppningen kan på sätt dubblas från standardöppningen på 12 millimeter upp till 24 millimeter.
Sidoskärens vinkel gör det enkelt att beskära färska grenar och innebär att SmarFit lämpar sig mycket bra till både formklippning och beskärning av täta grenverk. Tack vare skärens hållbara kolstål med friktionsreducerande ytbehandling uppnås en behaglig beskärning av hög kvalité, även i trånga utrymmen. Fiskars SmartFit P68 finns tillgänglig i butik och har ett rekommenderat cirkapris på 219 kronor.

www.fiskars.com

 

Läs också

Rullande ryggsäck

  När verktygsföretaget Expert lanserade sin ”Softbag” fick den mycket uppmärksamhet i media. Tanken med en mjuk verktygsväska som...

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar