ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Snus sätter smak på kärlekslivet

Foto: Magnus Fond, Swedish Match.

Foto: Magnus Fond, Swedish Match.

I den svenska undersökningen Snuskollen genomförd av SIFO fick 541 svenskar som snusar regelbundet svara på frågor om snus. På frågan om de får kyssa sin partner när de har snus under läppen svarar de flesta ”ja”. Mer än varannan snusare (52 procent) svarade att de får kyssa sin partner när de snusar. Endast sex procent säger att de ”absolut inte får kyssa sin partner” medan de har snus inne i munnen.

Västsverige (Uddevalla, Trollhättan, Borås, Lidköping, Skövde och Halmstad) toppar listan över de områden där sex av tio (61 procent) får kyssa sin partner med snus under läppen. Undersökningen visar dock att det finns stora skillnader i landet där Sydsverige har den högsta andelen (28 procent) som aldrig har försökt kyssa sin partner med snus under läppen.

När SIFO ställde frågan; när smakar snus som bäst? svarade fyra av tio (41 procent) på morgonen efter kaffet. Nästan lika många (37 procent) svarade att snus smakar som bäst efter maten. Förutom kaffe är en annan dryck också populär att snusa till, nämligen öl. Många svarande, sju procent, tycker att snus smakar som bäst till en öl.

Undersökningen visar även här på vissa regionala skillnader, de som föredrar snus efter maten mest är de som bor i Västsverige, mer än hälften (51 procent). De som svarade att de gillar snus bäst efter sex är invånarna i Stockholmsområdet, tio procent. Detta kan jämföras med Sydsverige(Helsingborg, Landskrona, Kristianstad, Hässleholm och Ystad) där endast två procent svarade att de föredrar snus bäst efter sex.

– Det är kul att man kan hitta uppskattning av snus i olika situationer. Vi vet att smak är överlägset viktigast för snusare. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra produkter, både vad gäller smak och kvalitet. Det är klart att det återspeglar sig i våra kunders preferenser och man kanske hittar sitt särskilda snus för speciella tillfällen, säger Jonas Ydén, marknadschef Skruf.

Taggar: