ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Trico lanserar nytt torkarblad – TRICO Ice

TricoIce

TRICO Ice har en förstärkt och stryktålig konstruktion med skyddande egenskaper som ett vanligt torkarblad samtidigt som det har de senaste innovationerna gällande material och struktur som ett beam blade.

TRICO Ice har ett specialdesignat syntetiskt teflon-integrerat gummi som motstår rivningar och slitningar i minusgrader. Torkarbladet följer vindrutan med jämnt fördelat tryck och ger en smidigare och tystare torkning. Med en integrerad kilformad spoiler förhindras att snö och is fastnar på bladet. Den låga flexibla profilen följer konturen på nya mer böjda vindrutor på nya bilar och maximerar sikten.

TRICO Ice har en bred ­eftermarknadstäckning och finns tillgänglig för 11 olika ­armtyper, inkluderat de absolut senaste typerna. För närvarande finns torkarbladet i längder från 400 till 700mm, och är försedd med en extra adapter för att passa över 90 procent av den svenska fordonsparken. Torkarbladet är utrustat med Swift easy connection system som är en ”klickbar” anslutning för snabb och enkel ­installation.

www.trico.eu.com/se/

 

Taggar: