Trico lanserar nytt torkarblad – TRICO Ice

TricoIce

TRICO Ice har en förstärkt och stryktålig konstruktion med skyddande egenskaper som ett vanligt torkarblad samtidigt som det har de senaste innovationerna gällande material och struktur som ett beam blade.

TRICO Ice har ett specialdesignat syntetiskt teflon-integrerat gummi som motstår rivningar och slitningar i minusgrader. Torkarbladet följer vindrutan med jämnt fördelat tryck och ger en smidigare och tystare torkning. Med en integrerad kilformad spoiler förhindras att snö och is fastnar på bladet. Den låga flexibla profilen följer konturen på nya mer böjda vindrutor på nya bilar och maximerar sikten.

TRICO Ice har en bred ­eftermarknadstäckning och finns tillgänglig för 11 olika ­armtyper, inkluderat de absolut senaste typerna. För närvarande finns torkarbladet i längder från 400 till 700mm, och är försedd med en extra adapter för att passa över 90 procent av den svenska fordonsparken. Torkarbladet är utrustat med Swift easy connection system som är en ”klickbar” anslutning för snabb och enkel ­installation.

www.trico.eu.com/se/

 

Läs också

Volvos senaste XC-Concept

  Volvo har nu visat upp den första av tre studier av något som kanske blir en framtida XC-modell....

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar