ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Glidskydd för stege

GL16.06Peko-produkter har konstruerat ett glidskydd som stabiliserar stegen i toppen, där den ger bäst effekt. Glidskyddet monteras enkelt i befintlig stege på valfri höjd, utan varken verktyg eller fackkunskap.

Stegen lutas mot hängrännan och glidskyddet griper om hängrännans främre kant. Resultatet blir att stegen inte kan glida sidledes eller tippa bakåt. Stegen kan flyttas fritt längs hela hängrännan för t ex underhållsarbete eller snöskottning.

Peko-produkters patenterade glidskydd är en billig säkerhetsanordning som passar till de flesta metallstegar.

Produkten säljs via e-handel. Pris: 495:-

www.peko-produkter.se

 

Taggar: