ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Smart uppfinning

Snow Motor – en uppfinning som tydligen inte lyckades gå hela vägen. En traktor med nå turbinliknande ”däck”. Vänder på en 5-öring och verkar fungera lika bra på is som på snö. Otroligt att denna inte kom in i serierproduktion.

Vet du mer? Lämna gärna en kommentar här nedanför.

Taggar: