ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Kvalitet, kapacitet och kraft!

ToroPowermaxHD1028_OXE_38663_rToro snöslungor plogar fram­gångar i Sverige genom sin kvalitet, kapacitet och kraft. I år har de kommit med tre nya modeller; Toro Power Max HD 9.26 OXE, Toro Power Max HD 9.28 OXE och Toro Power Max HD 10.28 OXE.

Samtliga nya modeller är utrustade med Toros egna OHV-motor och den praktiska FreeWheel-styrningen gör att du kan frikoppla drivhjulen individuellt vilket gör det enklare för dig i att hantera snöslungan i svängar. Med Qucik Stick Chute funktionen styr du både kastlängd och kastriktning med en och samma spak.

I Toros breda program av 1- och 2-stegsslungor hittar du alltid en modell som passar dina behov, oavsett om det är den egna garageuppfarten du ska hålla rent eller om du ska använda snöslungan i ditt yrke.

www.hako.se