ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Första bilderna på nya Toyota RAV4

Svensk premiär för nya Toyota RAV4 blir det i mitten av mars 2013. Foto: Toyota.

Svensk premiär för nya Toyota RAV4 blir det i mitten av mars 2013. Foto: Toyota.

Nu släpper Toyota bilder och fakta om nästa generation av den kompakta SUV-modellen RAV4. Modellen, som skapade en helt ny bilklass, har nu fått ännu bättre utrymmen för både passagerare och bagage och är samtidigt mer personbilslik än tidigare.

Den första generationen RAV4 lanserades 1994 och skapade då också en helt ny typ av bil – den kompakta SUVen. 18 år senare har mer än 4,5 miljoner RAV4 sålts i över 150 länder världen över.

www.toyota.se

Taggar: