ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Kraftfull 18Volts cirkelsåg från makita

Sladdlöst är frihet. Makita BHS630 är en lätt och smidig cirkelsåg.

Sladdlöst är frihet. Makita BHS630 är en lätt och smidig cirkelsåg.

BHS630 är en ultrakompakt cirkelsåg med samma sågkapacitet som större maskiner. Diametern på klingan är 165 millimeter och klingan har ett max sågdjup på hela 66 millimeter.

Den välbalanserade designen medför att tyngdpunkten är placerad precis under handtaget vilket bidrar till att verktyget är mycket lätthanterligt. Cirkelsågen har en robust sågfot i aluminium och väger endast 3,5 kilo vilket gör den smidig att arbeta med.

Bak på cirkelsågen sitter dammutmatningen där det går att koppla på ett dammunstycke (A-47444) för anslutning till dammsugare. Det går dess­utom att koppla på en adapter (195839-5) för styrskena.

www.makita.se

Taggar: